قبل صحبت درباره ی بخور جوش شیرین در بارداری بهتر است کمی باجوش شیرین آشنا شویم.
جوش شیرین چیست؟
جوش شیرین با فرمول NaHCO3 یکی از نمک های سدیم در ترکیب با کربنیک اسید است که تنها یک اسیدی این ترکیب با سدیم جایگزین شدهاست. این ترکیب، بی بو و بی طعم است که کمی دارای خاصیت بازی است و به صورت پودر سپید یا بلورین است و بیکربنات جاذب رطوبت و بوگیر است.
برای خرید و دریافت اطلاعات بیشتر درباره ی اجوش شیرین بر روی خرید جوش شیرین کلیک کنید.
درباره ی جوش شیرین
یکی از موارد مصرفی جوش شیرین در تهیه انواع کیک ها است. در واقع جوش شیرین یکی از عوامل ورآورنده در شیرینی پزی محسوب میشود.
جوش شیرین با آزاد کردن دی اکسید کربن هنگام حرارت دادن خمیر کیک، موجب پف کردن خمیر میشود. از طرف دیگر این ماده پرفایده ابزار خوبی برای تمیزکاری و پاک کردن لکه ها است. همچنین جوش شیرین به عنوان یک ماده قلیایی، اسید های موجود در بدن را خنثی میکند و به حفظ تعادل ph کمک می نماید.
اثر جوش شیرین بر پوست:
جوش شیرین یک لایه بردار قوی برای صورت است،همچنین از آن می توان برای برطرف کردن بوی بد بدن نیز استفاده کرد اما شاید مهم ترین اثر آرایشی – بهداشتی جوش شیرین درمان آفتاب سوختگی است .
التیام آفتاب سوختگی با جوش شیرین:
برای استفاده از جوش شیرین برای آفتاب سوختگی کافی است در حمام آب گرم را باز کنید و نیم فنجان جوش شیرین به آن اضافه کنید تا یک لوسیون پوستی برای التیام آفتاب سوختگی داشته باشید .
بخور جوش شیرین در بارداری:
درست است که استفاده اندک از جوش شیرین در بارداری، مشکلی ندارد اما در مورد بخور جوش شیرین در بارداری اطلاعاتی کافی وجود ندارد ، به همین دلیل توصیه ما به شما این است حتما قبل از مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید.
در کل جوش شیرین، ماده ای است که حتما باید با احتیاط از آن استفاده شود و مصرف بیش از حد از آن و یا استفاده بلند مدت از آن به هر نوعی می تواند عوارضی را داشته باشد، همچون:
- تورم بدن (مصرف خوراکی)
- مشکلات گوارشی همچون تهوع، درد معده، استفراغ و یا اسهال ( مصرف خوراکی)
- تحریک پوست و چشم (استفاده موضعی)
- انسفالوپاتی هموراژیک (یک بیماری جدی که می تواند باعث شوک، رقیق شدن خون و ناتوانی در لخته شدن خون، مشکلات کبدی و کلیوی و تغییر در عملکرد و ساختار مغز شود)
- حد قلیایی شدن بیش از حد بدن (آلکالوز متابولیک که یک شرایط جدی و خطرناک است)
عوارض بخور جوش شیرین در بارداری:
در مورد عوارض بخور جوش شیرین، متاسفانه در حال حاضر اطلاعات دقیقی وجود ندارد اما با توجه به تجربه بیماران، تشدید سرفه و تنگی نفس یکی از عوارض احتمالی آن است که می تواند برای افراد باردار مشکل ایجاد کند . در نتیجه بهتر است برای عدم ایجاد مشکلات این چنینی، از انجام دادن این کار اجتناب کنید.
مثلا استفاده از جوش شیرین در این دوران برای ضد عفونی کردن مشکلی ندارد. اما مصرف آن را باید محدود کرد . همچنین با توجه به نبود اطلاعات مشخص در مورد بخور چوش شیرین، بهتر است در مورد این بخور احتیاط کرد.
توصیه ی ما به شما:
در دوران بارداری از بخور جوش شیرین استفاده نکنید ،یا حداقل با مشورت پزشک خود استفاده کنید.
برخی خواص جوش شیرین :
- جوش شیرین برای سفید کردن دندان ها
- جوش شیرین به عنوان لایه بردارفواید جوش شیرین
- از بین بردن جوش های سرسیاه با جوش شیرین
- جوش شیرین برای آفتاب سوختگی و برنز کردن
- تسکین نیش زدگی و گزیدگی با جوش شیرین
- جوش شیرین برای آکنه
- جوش شیرین به عنوان دئودورانت
- جوش شیرین به عنوان دهانشویه استفاده کنید
- جوش شیرین بوی بد را از پا برطرف می کند
- جوش شیرین برای درد نقرس
از جمله فواید بخور جوش شیرین :
- بهبود سرما خوردگی( بخصوص در کودکان)
- درمان سینوزیت
- درمان گلو درد
- از بین برنده گرفتگی بینی
- سلامت پوست
- بهبود سرفه خشک
- کمک به درمان آنفولانزا
- بهبود عفونت چشم
- پیشگیری و درمان کرونا
کلام آخر:
تاثیر جوش شیرین بر سلامتی خانم های باردار به تعداد مراتب استفاده و میزان مصرف آن بستگی دارد.اگر به صورت روزانه استفاده نشود، قطعاً می تواند در پخت و پز و بعنوان ترکیب تمیز کننده استفاده شود.اما با توجه به اینکه کاربرد های متفاوتی دارد بهتر است که طی دوره بارداری جوش شیرین را از آشپزخانه خود کاملا حذف کنید.
پیشنهاد عطاری آنلاین مشکستان
عطاری مشکستان همواره در تلاش بوده است تا ، بهترین و با کیفیت ترین محصولات موجود در بازار ایران و حتی خارج از کشور را در اختیار شما عزیزان قرار دهد .
میزان رضایت مندی و مشتری مداری شعار اصلی مشکستان است .
از این رو این اطمینان را به شما میدهیم که بخورات موجود در مشکستان از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است . شما میتوانید با خیالی آسوده این محصول را سفارش دهید.
مشکستان همواره آماده ی پاسخگویی به نظرات و انتقادات و پیشنهادات شما در دیدگاه پایین صفحه میباشد.