حکم شرعی علوم غریبه

دعانویسی ، طلسمات و علوم غریبه از منظر دین اسلام!

آیا علوم غریبه ، دعانویسی ، تسخیرات و طلسمات در اسلام مجوز دارد؟

تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا با نظر دین اسلام و ائمه با مباحث دعانویسی،طلسمات و … آشنا بشید:

علوم غریبه چیست؟

علوم غریبه عبارت است از دانشهای سری و پنهان که به وسیله آن از اسرار و امور پنهان آگاهی حاصل و یا تصرفات غیر عادی و شگفت انجام می‌شود. علم کیمیا ، جفر ، رمل ، اوفاق ، طلسمات ، سیمیا ، ریمیا ، هیمیا و لیمیا از جمله علوم غریبه است.

دعانویسی چیست و دعانویس کیست؟

در کتب معتبر دینی ما ادعیه ای داریم که از معصومین نقل شده و شامل مناجات هایی هستند نظیر کتاب مفاتیح الجنان .مقصود از دعانویسی و سرکتاب این گونه دعاها نیستند.

دعانویسی، سحر و جادو ، طلسمات و از این قبیل مباحث، صحبت‌هایی است که در میان بسیاری از افراد مانند نقل و نبات است و همیشه بوده و در بین برخی افراد رواج داشته است.و عده ای برای رفع مشکلاتشان اعم از مشکلات زناشویی،افزایش درآمد،یافتن اشیاء گم شده و … به دعانویسان مراجعه میکنند.

و دعا نویس بعد از گرفتن اجرت که در پاره ای مواقع مبالغ زیادی هم هست ، با کمک گرفتن از طلسمات،موکلین ، بخورات و تسخیر اجنه به انجام کار وی میپردازد.

روش کار دعانویسان به چه صورت است؟

دعانویس در ابتدا تأکید بر باورِ خودش و دعا می کند و می گوید اگر ذره ای شک بیاورید همه چیز باطل می شود. سپس نام فرد ، نام مادر و سن او را می پرسد و سپس با فرمول جمع ابجد به عددی می رسد که آن را بر ۱۲ تقسیم می کند. جواب آن عدد برحسب جنسیت فرد مبدل به تعبیری است که دعانویس در دست نویس های فال ابجد می بیند و برداشتی که دعانویس از شرح حال فرد دارد را با برداشت خود از تعبیر فال ابجد درمی آمیزد و برای فرد به گونه قابل قبول و هوشمندانه ای شرح می دهد.

و هرجا که شنونده شک بیاورد به او می گویند موکل های من اینگونه گفته اند ، موکل در دعانویسی به معنی اجنه ای می باشد که با دعانویس دوست است و برای او از عالم غیب خبر می آورد. فرد درمانده که فکر می کند تنها راه بازمانده همین راه است تمامی شرح ماجرا را می پذیرد و در پایان هر سرکتاب مشخص می شود که فرد می بایست دعاهایی جهت رفع چشم بد و حسود و جادو و گشایش روزی و … و غیره از دعانویس خریداری کند و فرد درمانده هر جور که شده دعاها را خریداری می کند و به دستورات عمل می کند.

گاهی برخی از طلسم‌های شیطانی را به عنوان دعا به مراجعه کنندگان می‌دهند در اوایل شاید در ظاهر، شخص تاثیری در زندگی خود ببیند، اما پس از مدتی با ورود اجنه و شیاطین به زندگی آن شخص، مشکلات پیچیده دامن افراد را می‌گیرد!

دعانویسان برای انجام طلسمات و ارتباط با موکلین راه های زیادی دارند.در روزهای خاص، ساعت های خاص و بخور دادن گیاهان خاص و … یا نوشتن ادعیه و طلسمات بر روی پوست جانوران و … به این کار میپردازند.

سرکتاب و شرح فعالیت دعا نویس

افرادی که در زندگی خود درماندگی حس می کنند و نمی توانند با تدبیر مشکلاتی از قبیل (بیماری ، فقر ، سرقت شدن مال ، ترس و وحشت و …) را حل کنند به دعانویس روی می آورند و بر این باورند که با سرکتاب گیری که شروع فعالیت دعانویس است دلیل مشکلات آن ها مشخص می شود.

حقیقت سحر

مرحوم سید در وسیله النجاه می فرماید: «سحر عبارت است از نوشتن یا خواندن اوراد مخصوص یا سوزانیدن با آتش و دود کردن چیزهای مخصوص، یا نقش کردن صورت یا دمیدن یا گره زدن یا چند چیز را به وضع خاصی در جاهایی دفن کردن به طوری که در بدن یا قلب یا عقل شخص سحر شده اثر کند، مثل اینکه اگر غائب باشد او را حاضر کند یا این که او را خواب و بیهوش کند، ایجاد محبت یا دشمنی بین او و دیگری کند مثل بستن مرد از زن و جدایی بین آنها انداختن.

بهترین راه برای حل مشکلات و کسب توفیقات، استفاده از دعا‌هایی است که از معصومین رسیده و علما بدان توجه کرده اند. کتبی مثل مفاتیح الجنان که بسیار در حل مشکلات تأثیر گذار است. نمازی بسیار پرفضیلت مثل نماز جعفر طیار می‌تواند نمونه‌ای از همین ادعیه باشد.

تعریف انواع علوم غریبه

علومی که از تأثیرات غریبه و خارق العاده بحث می کند بسیار است از آن جمله:
۱٫ سیمیا، که در چگونگی ضمیمه کردن قوای ارادی با قوای مخصوص مادی برای انجام تصرفات عجیب و غریب در موجودات طبیعی بحث می کند، از شعب این علم، همان چشم بندی است که به وسیله تصرف در قوه خیال بینند آثار عجیبی به نظرش مجسم می سازد این علم واضح ترین اقسام سحر است.
۲٫ لیمیا یا علم تسخیرات، که از کیفیت تأثیر قوای ارادی به وسیله ارتباط با ارواح قوی عالم بالا، مانند ارواح متعلق به کواکب با ارتباط و استمداد از جن و تسخیر آنها بحث می کند.
۳٫ هیمیا یا طلسمات که از کیفیت ترکیب و انضمام قوای عالم بالا با موجودات عالم پایین برای انجام تأثیرات غریبه بحث می کند.
۴٫ ریمیا یا شعبده بازی که درباره چگونگی استفاده از قوای مادی و خواص موجودات برای وانمود کردن آثار خارق العاده ای به حس، صحبت می کند.
و این چهارقسم را به ضمیمه فن کیمیا، علوم پنج گانه مخفی می نامند. ملحق به این علوم می شود علم اعداد و اوفاق، که درباره ارتباط اعداد و حروف مطالب به یکدیگر و تشکیل جدول های خاصی به صورت مثلث یا مربع و قراردادن حروف یا اعداد مزبور در خانه های آن به طرز مخصوصی برای رسیدن به مطالب مختلف بحث می کند.
از جمله آنها است علم خافیه که درباره چگونگی تغییر و تکسیر کردن حروف، اسم چیزی که مورد نظر است و استخراج نام های ملائکه و شیاطین موکل بر آنها و دعا کردن به اورادی که از این نام ها تشکیل یافته، برای وصول به آن منظور صحبت می کند.
و از آن جمله است علم تنویم مغناطیسی (خواب مصنوعی هیپنوتیزم) و علم احضار ارواح که امروز رایج است.

کهانت چیست؟

کهانت بیان اخبار غیبی با ادعای ارتباط با موجودات ماورایی است.با مرور تعاریفی که در باب کهانت مطرح شده، چند مسئله مورد توجه قرار گرفته است:

نخست ارتباط کاهن با موجودات ماورایی است، بدین معنا که بر رفاقت و یا تسخیر اجنه توسط کاهن تأکید شده است؛ هر چند در پاره‌ای از تعاریف بر فراست و تیزوشی کاهن نیز اشاره شده است.به هر حال استخدام اجنه حال به سبب ریاضت و یا خواندن وردهایی خاص برای ارائه اخبار غیبی در کهانت موضوعیت دارد.

در این میان کسانی هم مدعی هستند که کل داستان ادعای کاهن در خبر از غیب به واسطه ارتباط با اجنه توهمی بیش نیست و یا در نهایت یک ظن و گمان است در هر حال ارتباط کاهن تنها با اجنه نیست بلکه شامل شیاطین نیز می‌شود.

راغب اصفهانی در کتاب مفردات معتقد است که کاهن در مقابل عراف قرار دارد؛ بدین معنا که کاهن از گذشته خبر می‌دهد و عَرّاف از آینده؛ اما در عین حال در منابع متعددی کهانت را صرفا خبر دادن از آینده دانسته‌اند؛اما برخی اخبار کاهن را شامل دو حوزه گذشته و آینده و اخبار آسمانی و یا زمینی دانسته‌اند.

موضوع دیگری که در تعریف کهانت مورد توجه قرار گرفته، دگرگونی‌هایی است که بعد از بعثت پیامبر(ص) روی داده است. عده‌ای معتقدند کاهنان می‌توانستند قبل از اسلام توسط شیاطین به استراق سمع و کسب خبر از آسمان‌ها بپردازند که با بسته شدن راه نفوذ شیاطین در آسمان‌ها اخبار کاهنان صرفا به امور زمینی منحصر شد که از طریق اجنه به‌دست می‌آمد.

ارتباط با سحر
برخی معتقدند که سحر و کهانت نظیر هم هستند در حالی که عده‌ای دیگر دایره کهانت را از سحر محدودتر  و یا آن را از اقسام سحر دانسته‌اند  ابن منظور نویسنده کتاب لسان العرب، عرافه و تنجیم را زیر مجموعه کهانت می‌داند.

ازلام یکی از ابزارهایی بوده که اعراب جاهلی برای کهانت از آن بهره می‌بردند. این ابزار توسط کاهنان ساخته می‌شد و با استفاده از آن در بتخانه‌ها به کهانت می‌پرداختند که بیشترین کاربرد آن برای مشورت، حل و فصل اختلافات و تعیین نسب افراد بود.

یاد گرفتن سحر

چنانچه یادگرفتن سحر به خاطر ابطال سحر ساحران باشد اشکالی ندارد. بلکه گاهی به عنوان واجب کفایی می بایست عده ای سحر را بیاموزند، تا اگر مدعی دروغگویی خواست از این طریق مردم را اغفال یا گمراه نماید، سحر و جادوی او را باطل نماید و دروغش را فاش سازد.
دَخلَ عیسیً بنُ ثقفیٍّ، عَلی أبی عبدالله ـ علیه السلام ـ و کان ساحراً یأتیهِ الناسُ و یأخذُ علی ذلک الأجرَ، فقال أنا رجلٌ کانت صناعتی السحرَ و کنتُ آخذُ علیه الاجرَ، و کان مَعاشی و قد حججتَ منه و مَنَّ اللهُ عَلیَّ بلقائکَ، و قدتبتُ ألی اللهِ عزوجل،فَهل لی فی شیءٍ من ذلکَ مخرجٌ؟ فقال له أبو عبدالله ـ علیه السلام ـ : «حلٌ و لا تُعقد»؛
یکی از جادوگران که در برابر انجام عمل سحر مزد می گرفت (بنام عیسی ثقفی) خدمت امام صادق ـ علیه السلام ـ رسید، و پرسید که: حرفه من سحر بوده است، و در برابر آن مزد می گرفتم خرج زندگی من نیز از همین راه تأمین می شد، و با همان پول حج خانه خدا را انجام داده ام، ولی (اکنون) توبه کرده ام آیا برای من راه نجاتی هست؟
امام صادق ـ علیه السلام ـ فرمود: «عقده سحر را بگشای، ولی گره جادوگری مزن».
از این حدیث استفاده می شود که برای گشودن سحر عمل و آموختن آن بی اشکال است.
بیان مرحوم علامه
علامه (ره) در تحریر در بحث مکاسب محرمه می فرماید: یاد دادن و یاد گرفتن سحر و جادو و شعبده، کهانت و قیافه و گرفتن اجرت بر آن حرام است.

نظر اسلام و معصومین راجع به دعانویسی،طلسم و انواع سحر

حال که با تعریف ، سحر و جادو،طلسم و دعانویسی آشنا شدیم ، نظر ائمه معصومین و قرآن را نیز راجع به این مباحث بدانیم:

راجع به این قسمت احادیثی از پیشوایان بزرگ اسلام رسیده است که در کتاب های معتبر نقل گردیده است. به عنوان نمونه به بعضی از آنها می پردازیم.

قالَ علیٌ ـ علیه السلام ـ : «مَن تَعلم شیئاً مِن السحرِ قلیلاً أو کثیراً فَقد کَفَرَ و کان آخِرَ عهدِهِ بِربهِ»؛
علی ـ علیه السلام ـ فرموده است: «کسی که سحر بیاموزد کم یا زیاد کافر شده است و رابطه او با خداوند به کلی قطع می شود».

قال رسول الله ـ صلی الله علیه و آله و سلم ـ :«مَن مَشی إلی ساحرٍ أوکاهنٍ أو کذابٍ یُصَدقَهُ بما یقولُ فَقد کَفر بما أنزلَ اللهُ مِن کتابٍ»؛
رسول خدا ـ صلی الله علیه و آله و سلم ـ فرموده است: «کسی که نزد ساحر یا کاهن یا دروغگویی برود در حالی که آنچه را که می گویند، تصدیق کننده باشد به تمام کتابهای آسمانی که خدا فرستاده کافر شده است».

قال الصادق ـ علیه السلام ـ : «الساحِرُ یُضرَبُ بالسیفِ ضربهً واحدهً علی أُمِ رأسِهِ»؛
امام صادق ـ علیه السلام ـ فرموده است: «ساحر را یک ضربت شمشیر بر سرش می زنند و او را می کشند».

قال رسول الله ـ صلی الله علیه و آله و سلم ـ : «ساحِرُ المُسلمینَ یُقتَلُ و ساحرُ الکفارِ لا یُقتلُ قیل یا رسولَ اللهِ ـ صلی الله علیه و آله و سلم ـ و لِمَ لا یُقتلُ ساحرُ الکفارِ قال لأَنَّ الکُفرَ أعظمُ مِن السحرِ و لأَنَّ السحرَ و الشرکَ مقرونانِ»؛
پیامبر خدا فرمود: «ساحر مسلمان باید کشته شود و ساحر کافر کشته نمی شود. کسی عرض کرد چرا ساحر کافر نباید کشته شود؟ فرمود، برای این که کفر از سحر عظیم تر است و سحر و شرک باهمند یعنی جایی که کافر غیر حربی به سبب کفرش کشته نشود به طریق اولی برای سحر کشته نمی شود. چون کفر از سحر بزرگتر است و مسلمان ساحر کشته می شود چون به شرک نزدیک شده است».

استفتا از مراجع تقلید راجع به دعانویسی و سحر و جادو

متن پرسش‌های خبرگزاری ایسنا و پاسخ مراجع تقلید به این شرح است:

– آیا دعانویسی، فال گیری و جن‌گیری مورد تایید اسلام است؟

– گرفتن پول یا هدیه در قبال نوشتن دعا چه حکمی دارد؟

– نظر حضرتعالی درباره اقدام افرادی که بدون داشتن اطلاعات کافی دینی از طریق نوشتن دعا امرار معاش و کلاهبرداری می‌کنند، چیست؟

– دادن پول به این افراد چه حکمی دارد؟

پاسخ آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی:

«نوشتن دعاهایی که از حضرات معصومین (علیهم السلام) رسیده و در کتب معتبر موجود است، اشکالی ندارد. ولی دعا نویسی حرفه‌ای، که شغل افراد سودجوست، صحیح نیست و غالب کتاب‌هایی که به آن استناد می‌کنند، اعتباری ندارد.

این امر اگر چه ممکن است ولی شرعا جایز نیست، و بسیاری از مدّعیان آن افرادی دروغگو یا خطاکارند و فال گیری از خرافات است و گرفتن پول برای گرفتن فال جایز نیست.»

پاسخ آیت الله العظمی صافی گلپایگانی:

«نوشتن دعاهایی که با دلیل معتبر از ائمه معصومین علیهم السلام نقل شده و اجرت گرفتن در مقابل آن، اشکال ندارد ولی مراجعه به فالگیرها یا دعانویسانی که به صورت‌های مختلفه از منابعی که اعتبار شرعی ندارد نقل می‌کنند یا می‌نویسند جایز نیست و پول گرفتن اینگونه اکل مال به باطل و حرام است. والله العالم»

پاسخ آیت الله العظمی علوی گرگانی:

«بسمه تعالی دعا نویسی از نظر شرعی اشکال ندارد ولی فال گیری و جن گیری مورد تائید نیست ولی دعانویسی که فعلا در مملکت ما رواج دارد و بیشتر افراد کلاهبردار به این امر مشغول هستند جایز نیست زیرا بسیاری از آنها معلومات کافی در این امر ندارند و گرفتن چنین پولهایی هم خالی از شبهه نیست و ما نباید خودمان را در معرض سوء استفاده اینگونه افراد قرار دهیم.»

به گزارش ایسنا، در بخش سوال‌ها و جواب‌های پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله العظمی سیستانی به این سوال که «آیا مراجعه به دعانویس اشکال دارد؟ نظر شما در مورد سحر و جادو چیست؟» پاسخ داده شده است: «مراجعه به دعانویس اشکال ندارد ولی سحر و جادو جایز نیست.»

همچنین در پاسخ به این سوال که «سحر و جادو چه حکمی دارد؟» عنوان شده است:«سحر و جادو از محرمات و معاصی کبیره است و جایز نیست».

همچنین درباره این سوال که «کف و یا فال فنجان بین، پیشگویی‌هایی می‌کند و می‌گوید که برای شخص در حال و آینده چه پیش خواهد آمد ؟ آیا چنین کاری جایز است به ویژه اگر صاحب فنجان به آنچه گفته می‌شود ترتیب اثر بدهد؟» پاسخ داده شده است: «چنان پیشگوی‌هایی اعتبار ندارد و او هم نباید به طور جزم و یقین، سخنی بگوید هم چنانکه دیگران هم در مواردی که وجود حجّت شرعی و عقلی لازم است ، نباید بر آن پیشگویی‌ها، اثر بار کنند.»

سؤال: آیا کهانت و خبر دادن از آینده و سر کتاب باز کردن و یا استفاده از هیپنوتیزم جهت پیشگویی از آینده و پیدا شدن گمشده و امثال آن شرعاً جایز است و مراجعه به چنین افرادی از نظر شرعی چگونه است؟

آیت‌الله خامنه‌ای:
امور مذکوره اعتبار شرعی ندارد.
حضرت آیت‌الله سیستانی:
اعتباری ندارد.
حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی:
هیچ‌یک از امور فوق، شرعاً جایز نیست.
حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی:
اگر سحر و جادو در کار باشد و یا موجب اذیت و آزار مؤمنان باشد جایز نیست.
حضرت آیت‌الله تبریزی:
بعضی از موارد آن‌که از قبیل سحر است یا ترویج باطل یا افساد در عقاید و یا موجب یا معرض بیماری و هلاک نفس ولو در آینه باشد، جایز نیست و اخبار آن‌ها اعتباری ندارد و ترویج آن اشکال دارد.
حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی:
جایز نیست.
حضرت آیت‌الله بهجت:
نباید به چنین افرادی مراجعه کرد و اصل کار آن‌ها هم غالباً خالی از اشکال نیست.

از بین بردن و باطل کردن سحر

در بعضی از کتب و روایات برای از بین بردن سحر خواندن آیات و دعاهایی توصیه شده است. ما از باب نمونه به چند مورد اشاره می کنیم:

۱٫ محمد بن عیسی گوید از حضرت رضا (ع) در باره سحر پرسیدم حضرت فرمود: سحر واقعیت دارد و به اذن خدا اثر می‏کند هر گاه ترا سحر کردند دستت را تا مقابل صورتت بالا ببر و این دعا را بخوان: “باسم الله العظیم باسم الله العظیم رب العرش العظیم الا ذهبت و انقرضت”.

۲٫ ابن عباس گوید: لبید یهودی پیغمبر(ص) را سحر کرد، و سحر را در چاه بنی زریق انداخت حضرت بیمار شد، در حالی که حضرت به خواب بود دو فرشته آمدند، یکی از آن دو کنار سر حضرت و دیگری پهلوی پای او نشست و به ایشان خبر دادند، که شما را سحر کرده‏ و سحر را در زیر پوست نهاده و در زیر سنگی در چاه زروان گذارده‏اند پیغمبر (ص) علی (ع) و زبیر و عمار را فرستاد تا آب چاه را کشیدند و سنگ را برداشتند و جف را در آوردند و دیدند که در آن مقداری مو است با دندانه‏هائی از شانه که ۱۱ گره با سوزن بر آن زده‏اند، در این موقع معوّذتین آمد هر گرهی را که می گشودند آیه‏ای از آنها را می خواندند، حضرت احساس سبکی کرد و برخاست گویا از قید و زنجیر آزاد شده است، و جبرئیل می گفت: “بسم الله ارقیک من کل شی‏ء یؤذیک من حاسد و عین و الله یشفیک”.

۳٫ فردی که سحر شده آیات: “قالَ مُوسی‏ ما جِئْتُمْ بِهِ السِّحْرُ إِنَّ اللَّهَ سَیُبْطِلُهُ إِنَّ اللَّهَ لا یُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِینَ، وَ یُحِقُّ اللَّهُ الْحَقَّ بِکَلِماتِهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْمُجْرِمُونَ”‏[۱۱] و “وَ أَوْحَیْنا إِلی‏ مُوسی‏ أَنْ أَلْقِ عَصاکَ فَإِذا هِیَ تَلْقَفُ ما یَأْفِکُونَ، فَوَقَعَ الْحَقُّ وَ بَطَلَ ما کانُوا یَعْمَلُونَ، فَغُلِبُوا هُنالِکَ وَ انْقَلَبُوا صاغِرِینَ”. را همیشه همراه خود داشته باشد.

۴٫ این آیه را هفت بار بر سحر شده بخوانند: “سَنَشُدُّ عَضُدَکَ بِأَخِیکَ وَ نَجْعَلُ لَکُما سُلْطاناً فَلا یَصِلُونَ إِلَیْکُما بِآیاتِنا أَنْتُما وَ مَنِ اتَّبَعَکُمَا الْغالِبُونَ”پس به طور کلی باید از شر سحر ساحران به خدا پناه برد.
از مجموع آنچه گفته شد روشن گردید که برای از بین بردن سحر می توان به یادگیری سحر پرداخت اما باید توجه داشت که اغلب مواردی که مردم آن را سحر می پندارند ناشی از توجه بیش از حد عده ای به خرافات و اوهام و سوء استفادۀ عدۀ سودجوی دیگر، از شرایط فراهم آمده است در حالی که از سحر اطلاعی ندارند علاوه لااقل بخشی از سحر، با تصرف در خیال انسان انجام می پذیرد و همان طوری که در جریان ساحران و حضرت موسی (ع) اتفاق افتاد، در این گونه موارد با بالا رفتن سطح اعتقادات و آگاهی های مردم، عملا این گونه سحرها کارائی نخواهند داشت. در هر صورت اگر واقعا سحری روی دهد، برای نجات از آن می توان از دعا و آنچه در روایات آمده است بهره برد و اگر راه رهایی به استفادۀ از سحر منحصر گردد، استفاده از سحر برای ابطال سحر هم جایز است. البته تعلم سحر برای افرادی جایز خواهد بود که اطمینانی به عدم انحراف آنان وجود داشته باشد یعنی یادگیری با قیود و شرایطی جایز است.

دعای باطل السحر قوی و فوری از راه دور

چندین دعای باطل السحر از راه دور وجود دارد که یکی از آنها را آیت الله بهجت برای خنثی کردن جادو از راه دور معرفی کرده‌اند و بر اساس آیات قرآن می‌تواند در دفع طلسم موثر باشد. دستورالعمل آیت الله بهجت به شرح زیر است:

هنگام اذان محل زندگی خود، با صدای واضح و آشکار (مثل نماز صبح) اذان بگوید.
بعد از نماز صبح ۵۰ آیه از قرآن را با صوت واضح و آشکار تلاوت کند.
دو سوره فلق و ناس را زیاد بخواند.
پیش از خواب چهار قل (سوره‌های توحید، ناس، فلق و کافرون) را بخواند.
دعای باطل السحر

همراه خود قرآن داشته باشد (مثل قرآن جیبی).
آیت الکرسی را فراوان بخواند و آن را در خانه نصب کند.

ابطال سحر از راه دور به روش قرآنی

یکی دیگر از روش‌های مجرب که برای ابطال سحر از راه دور به کار می‌رود روشی قرآنی است که به ترتیب زیر باید انجام شود.

ابتدا نام شخص و مادرش را بگویید.
سپس ۷ مرتبه سوره مزمل و ۴۱ مرتبه سوره مبارکه یاسین را بخوانید.
حتما بخوانید: خواص سوره یس

در ادامه ۲۱ مرتبه آیه ابصال سحر یعنی «قَالَ مُوسَىٰ مَا جِئْتُم بِهِ السِّحْرُ ۖ إِنَّ اللَّهَ سَیُبْطِلُهُ ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا یُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِینَ» را بخوانید.
در انتها بگویید: توکلوا یا خدام هذه الآیات و الاسماء بابطال سحر فلان (نام شخص و مادرش) الساعه الساعه…

1 دیدگاه برای “دعانویسی ، طلسمات و علوم غریبه از منظر دین اسلام!

  1. تجربه گر نزدیم به مرگ گفته:

    من تجربه گر نزدیک به مرگ و ملاقات کننده پروردگارم خداوند کل جهان است و واو به واو قرآن فرموده خداوند است ولی دعا ها حتی حرز امام صادق از امامان نیست بلکه از شیاطین جن و انس است و شیطان پرستی هستند و زندگیتان را بسیار بدتر میکند فقط به خدا توکل کنید و از سوره های ۴ قل و یا آیه الکرسی و قرآن استفاده کنید و توکلات به خدا باشد نه به دعا نویسان و شیطان پرستان حتی وقتی زندگیتان بدترشد حق شکایت ندارید چون این دعا ها را از ما بهترون و … زاده ها بعنوان جادوی سیاه در گوگل پخش کرده اند.خداوند در قرآن فرموده من قوم لوط و شعیب ووورا ستم نکردم بلکه اینها خودشان به خودشان ستم کردند یعنی اگر دعای بدی در حق دیگران کنید اول زندگی خودتان را در بر میگیرد همه دعا های برای دشمن نفرین هستند و به خودتان اول بر میگردد یا دعای ام صبیان شیطان پرستی هست و طلسم ها اول خودتان طلسم و شیطان پرست میشوید.دعا ها به عربی هستند تا چیزی متوجه نشید لطفا دعا ها را معنی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.